Onderhoud duikmaterialen

Onderstaande prijzen gelden voor het onderhoud aan de genoemde onderdelen, exclusief de kosten van de benodigde servicekits en exclusief eventueel te vervangen defecte onderdelen die niet in de service-kit inbegrepen zijn. Indien er door de fabrikant verplichte wijzigingen doorgevoerd dienen te worden, dan worden deze automatisch verwerkt. Indien dit niet onder fabrieksgarantie valt worden de kosten naar de klant doorberekend. In geval van overige onvoorziene kosten wordt altijd eerst contact met de klant opgenomen.

Prijslijst 2023:

1e trap € 30,00
2e trap € 15,00
Octopus (indien aangeboden met 1e en 2e trap als complete set) € 12,50
Console € 12,50
Spare Air € 45,00
Jacket (BCD, trimvest) € 20,00
Ergo-inflator € 20,00
Airtrim commando ventiel € 35,00

Deze prijzen gelden voor de merken die wij in eigen beheer onderhouden (Mares, Cressi, Oceanic, TUSA en Spare Air).
Prijzen voor onderhoud en/of reparatie van andere materialen/merken zijn op aanvraag verkrijgbaar, neem hiervoor s.v.p. contact met ons op voor een offerte op maat.
Bij normaal gebruik geldt, tenzij anders vermeld, 3 maanden garantie. Voor schade die is veroorzaakt door derden of door gevolg van verkeerd onderhoud/reparatie door derden geldt geen garantie/verantwoording.
De levertijd voor onderhoud aan duikapparatuur bedraagt 7 tot 10 dagen, mits onderdelen op voorraad zijn en onvoorziene omstandigheden voorbehouden.